Başkan Şahiner, Şehit Babalarını Yalnız Bırakmıyor

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, babalar gününde vatan uğruna evlatlarını toprağa veren şehit babaları bu yılda unutmadı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mükremin Dağaşan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ertuğrul Gazi Abanuzoğlu ile birlikte şehit babalarımızı ziyaret ederek Başkan Şahiner’in selamlarını ilettiler, çeşitli hediyeler taktim ettiler.

Şahiner şehit babalarımız için paylaştığı mesajda,”Aziz şehitlerimizin emanetleri, çok kıymetli babalarımız;

Vatan uğruna can feda eden evlatlarınızı şükran ve minnetle anıyor, siz değerli emanetlerinin babalar gününü kutluyorum. Bizleri de bir evladınız ve kardeşiniz bilmenizi, ne zaman isterseniz yanınızda olacağımızı unutmayınız. ” dedi

Önceki Başkan Şahiner’den Karne Mesajı