BAŞKAN ŞAHİNER TEKİRDAĞ’ DA

Bu hafta sonu Tekirdağ’ da Tekirdağ Gençlik Spor Kulübü ile Sungurlu Belediye Spor arasında oynanacak olan voleybol karşılaşması için Tekirdağ’ a giden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, karşılaşma öncesi Tekirdağ’ da görev yapan dostlarını ziyaret etti.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Şahiner, kendisine yeni görevinde başarılar dileyerek misafirperverliğinden dolayı Aydın’ a teşekkür etti.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Günay’ ı makamında ziyaret eden Başkan Şahiner, Sungurlu Organize Sanayi hakkında bilgi verip Sungurlu’ ya yatırımcı davet edilmesi konusunda ricada bulundu.

Önceki Şahiner’den Bilgin’e Ziyaret