Başkan Şahiner’den Bir Tekerlekli Sandalye Daha

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ara sıra kızının yardımıyla dışarı çıkabilen 98 yaşında ki Rıfat Keçelioğlu’na tekerlekli sandalye hediye etti. Yenidoğan Mahallesi’nde oturan Leyla Keçelioğlu, 2 yaşından itibaren koltuk değnekleriyle birlikte hayvan üzerinde köyün çobanlığını yaparak geçimini sürdüren ve son 30 yıldır kendisinin yardımıyla ara sıra dışarı çıkabilen babası Rıfat Keçelioğlu için Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Anında Başkan yardımcısı Bahri Sezen’i görevlendiren Başkan Şahiner ihtiyaç sahibi Rıfat Keçelioğlu’nu ve kızı Leyla Keçelioğlu’nu sevindirdi. Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen tekerlekli sandalyeyi Yenidoğan Mahallesi’nde oturan Rıfat Keçelioğlu’na teslim ederek bir süre sohbet ettiler. Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in de selamını ileten Başkan yardımcısı Sezen, Rıfat Keçelioğlu’ndan başka bir ihtiyacının olup olmadığını sordu. Rıfat Keçelioğlu, “Yıllardır rahatça dışarıda gezemiyordum . Gerçekten bu tekerlekli sandalye çok ihtiyacım vardı. Başkanımızdan, sizlerden Allah razı olsun” dedi. Leyla Keçelioğlu ise Başkan Şahiner ve ekibine teşekkür ederek, “Babamın bu zamana kadarda hiç tekerlekli sandalyesi olmamıştı. Başkanımıza çok teşekkür ederim. O bizi sevindirdi, Allah’ta onu sevindirsin” diye konuştu.

Önceki Derdimiz Hizmet Sevdamız Memleket