BAŞKAN ŞAHİNER,”KONYA VE CİVAR İLLERDE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMDEN RİCAMDIR”

BAŞKAN ŞAHİNER,”KONYA VE CİVAR İLLERDE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMDEN RİCAMDIR”

BAŞKAN ŞAHİNER,”KONYA VE CİVAR İLLERDE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMDEN RİCAMDIR”
Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, 1.lig için mücadele veren Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı için Konya çevre illerde yaşayan hemşehrilerimizden destek istedi.
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, 2.lig maçlarında takımımızı yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür eden Başkan Şahiner;
“Çorum’ un gururu Sungurlu Belediyespor voleybol takımımız 93 takım arasında oynanan 2.lig müsabakaları sonucunda başarılı bir sezon geçirerek adını Türkiye’ nin en başarılı ilk 16 takım arasına yazdırmıştır. Öncelikle takımımızın oynadığı lig maçlarında gerek iç sahada gerekse çeşitli illerde sporcularımıza ve teknik heyetimize destek olan tüm hemşehrilerime teşekkürü kendime bir borç biliyorum.
Takımımız sizlerin destekleri ile bu günlere gelmiş olup, Konya’ da oynanacak kritik play-off maçları sonucunda başarı elde ederse 1. Lige bir adım daha yaklaşacaktır. Takımıza destek olmanız için Konya ve civar illerde, ilçelerde yaşayan siz değerli hemşehrilerimi ve değerli arkadaşlarını, dostlarını bu üç karşılaşmada takımıza destek olmaları için Konya Büyükşehir Spor Kompleksi Küçük Salonda oynanacak karşılaşmalara davet ediyorum.
Sezon süresince adından sıkça söz ettiren ve Sungurlumuzun ismini Türkiye’ ye duyuran takımımız;
15 Mart Çarşamba günü saat 17.00’ da TÜRŞAD Spor ile ,
16 Mart Perşembe günü saat 16.00’ da Alanya Belediyespor ile,
Ve son olarak 17 Mart Cuma günü saat 17.00’ da Ürgüp Kapadokya Spor ile karşılaşacaktır.”dedi.

Önceki KIRIKKALE’DEN ŞAHİNER’E ZİYARET

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum