Başkan Şahiner,KOSGEB Sertifika Programına Katıldı

Başkan Şahiner,KOSGEB Sertifika Programına Katıldı

Sungurlu Ticaret Borsası ile KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.
Sungurlu Ticaret Borsası’nda düzenlenen sertifika törenine İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken,İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz,siyasi partilerin temsilcileri ve oda başkanları katıldı.
Sertifika töreninde konuşan Başkan Şahiner,” Girişimciliğin olmadığı bir ortamda ne üretim ne istihdam ne de katma değerden bahsedilemez. İlçemizin ve bölgemizin ticaretine yön vermek, yeni üretim ve istihdam alanları yaratılmasını sağlamak ancak ve ancak yeni girişimcilerimizin sayısının artmasıyla gerçekleşebilir.. Bu tür eğitimler projesi olan yeni iş fikirleri üretebilen girişimciler için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek doğru hamleler ve emin adımlar atarak ilerlemek girişimcilerimizin gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Sertifikalarını alan kursiyerlere başarılar dilerim.” dedi.

Kursu tamamlayan kursiyerlere protokol üyeleri tarafından sertifikaları teslim edildi.

Önceki Başkan Şahiner sürücüleri uyardı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum