Başkan Şahiner, Lise Öğrencisinin Talebini Geri Çevirmedi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, lise öğrencisinin talebini geri çevirmeyerek Sungurlu Halk Kütüphanesine kitap yardımında bulundu.
Toplamda 56 adet çeşitli roman ve hikaye kitabı, Sungurlu Belediyesi personellerince Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner adına Sungurlu Halk Kütüphanesine teslim edildi.
Çorum Fen Lisesi 2.sınıf öğrencisi Bilal Çeşitçioğlu,Başkan Şahiner’e sosyal medya aracılığı ulaşarak;Halk Kütüphanesinde bazı yazarların kitaplarının eksik olduğunu belirterek,bu yazarların kitaplarını istedi. Kitapların Kütüphaneye ulaştırıldığını öğrenen Bilal Çeşitçioğlu, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in konuya duyarsız kalmadığını dile getirirken,“Sungurlu Belediyesine ve duyarlı davranışıyla bizleri ve arkadaşlarımızı mutlu eden Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki Sungurlu Belediyesi tarafından Regaib Kandili dolayısı ile lokum dağıtıldı.