Başkanımız Şahiner, karda mahsur kalan hamile kadın için ekipleri seferber etti

Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, doğum sancısı tutan ve karda mahsur kalan hamile kadın için ekipleri seferber etti.
Beşkız Köyü’nde akşamdan başlayan kar yağışı nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Bugün sabah saatlerinde 9 aylık hamile olan E.K. doğum sancısı tuttu. Hamile eşini hastaneye götürmek isteyen Y.K. Köy yolunun ulaşıma kapanması nedeniyle Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i telefonla arayarak yardım istedi. Belediye ekiplerini seferber eden Başkan Şahiner, köye grayder göndererek kapanan köy yolunu 1 saatlik çalışma sonucu ulaşıma açtı. Kendi imkanlarıyla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne gelen E.K. hemen doğumhaneye alındı.
Konuyla ilgili olarak Y.K., “Eşim 9 aylık hamile. Sabah saatlerinde doğum sancısı tuttu. Eşimin acilen hastaneye gitmesi gerekiyordu ancak, akşamdan buyana yağan aralıksız kar nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı.Bende telefonla Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’i telefonla arayarak yardım istedim. Oda sağolsun isteğimi yerine getirdi ve köye grayder gönderdi. Greyderin köy yolunu açmasıyla eşimi Sungurlu Devlet Hastanesi’ne yetiştirdim. Çok şükür ikisinin de durumu iyi. Eşimi hemen doğumhaneye aldılar. Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Önceki Şahiner,Sarıkamış Harekâtı’nın 103. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.