Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Şahiner mesajında“Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve O’nun vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk Milletlinin kendi devletine sahibi olmasını sağlamış bir liderdir. Ebediyete intikalinin üzerinden 80. yıl geçmesine rağmen hala Türk milletinin kalbindeki yerini ve sevgisini korumayı başarmıştır. Son nefesine kadar ülkesine ve milletine hizmet etmiş, tüm dünyanın ayakta alkışladığı, büyük bir devlet adamı ve komutan olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve şükran ile anıyorum” ifadelerine yer verdi.

Önceki BELEDİYESPOR İÇİN DESTEK İSTEDİLER