Belediye Başkanımız Abdulkadir ŞAHİNER Açılışa Katıldı.

Sungurluoğlu Mahallesi 1. Sokak No:13 adresinde hizmete başlayan Cep Medya’nın açılışına Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner katılarak açılış kurdelasını davetliler ile birlikte kesti.
Açılışta yeni hizmete giren iş yerinin ilçemize ve işletme sahiblerine hayırlı olmasını dileyen belediye başkanımız Abdulkadir ŞAHİNER.İşyeri sahibi Cahit Emrali ‘den hizmette giren işletme hakında bilgiler aldı.
Cep Medya işletme sahibi Cahit Emrali,Sungurlu’da medya sektörüne yeni bir soluk getirmek için bu yola çıktıklarını belirterek,”Sungurlu’da güncel haber paylaşımların yanı sıra okuyucularımıza haberlerin daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmak için Cep Medya Android uygulamamızı da hizmete sunduk” dedi.

Önceki Pastahaneler ve Fırınlar Denetlendi.