Belediye Başkanımız Dere Brifing Toplantıları Yaparak Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, birim müdürleri ve belediye personeliyle brifing toplantıları yaparak çalışmalar ve işleyiş hakkında bilgiler aldı.

Süre gelen çalışmalar hakkında iyileştirmeler yapılacağını belirten Başkanımız Dere, yapmış olduğu açıklamada;” Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Belediyemizin tüm Birim Müdürlerinden ve personelimizden brifing alarak önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalar için planlamalar yaptık.

Yaptığımız birim toplantıları sonucunda Belediyemizin eksiklerini belirleyip yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Brifingler sonucunda hareket planımızı oluşturup Sungurlu’muzun geleceği için çalışmalarımıza başladık. Planlı-programlı bir şekilde ilerleyip istişareyi bir iş kültürü haline getirerek projelerimizi hayata geçirmeye başlıyoruz İnşallah. ” İfadelerinde bulundu.

Önceki Başkanımız Dere Beton Santralinde İncelemelerde Bulundu