BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZA TÜRK KIZILAYI’NDAN TEŞEKKÜR BELGESİ

Kızılay Sungurlu Şube Başkanı İbrahim Çırakoğlu ve Kızılay Çorum Şubesi Kan Bağışçısı Kazanma Personeli Yasemin Güloğlu ile birlikte, Başkanlığımız tarafından organize edilen bağış kampanyaları ve rutin kan alma bağışlarına verilen destekler için teşekkür ziyaretinde bulundular.Başkan Çırakoğlu ve Yasemin Güloğlu Belediye Başkanlığımız adına hazırladıkları teşekkür belgesini, Başkan Yardımcılarımız Sakine Sarıyüce ve Mükremin Dağaşan’a teslim ettiler.Belediye Başkan Yardımcılarımız Sarıyüce ve Dağaşan, bu nazik davranışları için Kızılay ailesine teşekkür ederken, Sungurlu belediyesi olarak kan bağışının öneminin farkında olduklarının altını çizdiler. Unutmayalım! Kan bağışında bulunarak belki de hiç tanımadığımız bir hastanın, bir ailenin umudu olabiliriz. Bundan sonraki yapılacak olan tüm bağış kampanyalarında hemşehrilerimizin her zaman ki gibi desteğini bekliyoruz.

Önceki EFELER ANKARA YOLCUSU