Belediyemizin kış öncesi olası sel ve taşkınlara karşı Budaközü’nde çevre düzenlemesi ve temizlik yapılması hususunda talebi üzerine DSİ tarafından çalışmalara başlanmıştır.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Dere ıslahı çalışmaları başlamadan evvel, kışın yaklaşması sebebiyle aciliyet arz ettiği için gerekli gördüğümüz bu çalışma; yapılacak olan dere ıslahlarına da hazırlık olacak İnşallah.

Talebimize hızlı bir şekilde olumlu yanıt veren ve çalışma başlatan DSİ Yetkililerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı, Sungurlu Ülkü Ocakları, Belediye Personelimiz, Basın Mensupları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Çorum Fk Tribün Liderleri ve Sungurlu Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere’ye sürpriz doğum günü kutlamalarında bulundular.