Belediyespor Başarıya Koşuyor

Erkekler Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediye spor bu hafta kendi seyircisi önünde Kocaeli temsilcisi Yeni Kandıra Spor Voleybol Takımı ile karşılaşacak.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Hasad Gençlik Spor’ u 3-2′ ile geçerek play-off’ a kalma yolunda büyük başarı sergileyen Belediye Spor Kulübü ligin ilk yarısında Kocaeli’ de 3-1 mağlup ettiği Yeni Kandıra Spor Voleybol Takımını kendi evinde ağırlayacak.
12 Şubat Pazar günü Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonunda oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan kulüp antrenörü Mustafa Özdemir: ” Takımımız, Yeni Kandıra Spor Voleybol Takımını ağırlayacak. Play off yolunda büyük bir çekişme içerisinde geçecek karşılaşmada Sungurlu halkının desteğine ihtiyacımız var. Tüm spor severlerinden ve Sungurlu Halkından rica ediyorum bu önemli karşılaşmada lütfen gençlerimizin yanında olup voleybol takımımıza sahip çıkalım.” dedi.
Grupta haftanın diğer maçlarında ise, Ziraat Bankası- Ovacık Gençlik, İ.B.B.-Hasad Gençlik, Yeni Kandıra – Mahir Başer- Merzifongücü, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri-Karamürsel İdman Yurdu takımları karşı karşıya gelecek.
Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesinde 6′ da 6 yapan Sungurlu Belediyespor 29 puanla 3. sırada yer alırken rakibi Yeni Kandıra Spor 16 puanla 8. sırada yer alıyor.

Önceki Başkan Şahiner Minikleri Ağırladı