BELEDİYESPOR GOL OLDU YAĞDI

2. Küme A grubunda ilk haftanın lideri Sungurlu Belediyespor, Oğuzlar deplasmanından 7-2 galip dönerek zirvedeki yerini korudu.
Oğuzlar ilçe sahasında oynanan maçta ilk yarısını 5-0 önde kapatan Sungurlu Belediyespor ikinci yarıda kontrollü bir oyun sonunda sahadan 7-2 galip ayrılarak puanını altıya çıkardı ve liderliğini devam ettirdi.

SAHA: Oğuzlar İlçe.
HAKEMLER: M. Samet Ünal, Umutcan Koca, Oğuzhan Yeşilyurt.
OĞUZLAR BELEDİYESPOR: Emre, Ömer, Ahmet (Mustafa Arslan), Osman, Mustafa Uçar, Aykut, Ali (Burak), Serhat, İsmail.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Bayram (Can), Yunus, Ahmet (Halil), Mustafa, Enes, Yaşar, Burak, Nurettin, Latif (Rıfat), Yasin, Adil.
GOLLER: 8. 15. ve 88. dakikalarda Burak, 26. 43. ve 63. dakikalarda Yasin, 36. dak. Yaşar (Sungurlu Belediye), 61. dak. Aykut, 68. dak. Serhat (Oğuzlar Belediye)

Önceki Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı” haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.