Çocuk Bayramında Koltuklar Çocuklarda

Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Döne Sude Uzan; “Bugün bu koltukta oturduğum için çok mutluyum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 23 Nisan TBMM kurulduğu günüdür. Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği bir gündür. Bu yüzden bayramımıza sahip çıkmamız gerekir. 23 Nisan her çocuk için önemlidir. Çünkü dünya’ da tek bir çocuk bayramı vardır. 23 Nisan bizler için önemli bir değerdir” şeklinde konuştu. Uzan daha sonra koltuğu İsmetpaşa Ortaokulu öğrencilerinden Şule Saka ve Ömer Faruk Gümüşçü’ ye devretti. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner genç başkanların isteklerini dinledi. Gençlerin eğlenebileceği alanlar, yaşlıların spor yapabilecekleri spor salonu, bisikletler için bisiklet yolu, yardıma muhtaç kişilere yardım toplanması, her mahalleye bir park ve kaldırımların düzeltilmesi gibi konularda yapmak istediklerini anlatan genç Başkanlar’ ı dinleyerek çocukların bayramını kutlayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ise eğitime verdiği önemi ifade ederek, şehrin gelişimi için gayret içerisinde olduklarını vurguladı. Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provasında. Türkiye’de her makama çocuklarımız oturuyor. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu idareciliği sevdirmek. Bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutluyorum” dedi. Makam ziyareti sonunda, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ziyarette bulunan öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Önceki Başkan Şahiner, Özel Dünya Sağlık Koleji’ni Ziyaret Etti