Çorum Defterdar Yardımcısı Mehmet Tural, Başkan Şahiner’ e Veda Ziyaretinde Bulundu.

Uzun yıllar Çorum Defterdar Yardımcısı olarak görev yapan Samsun Nüfusuna kayıtlı Mehmet Tural, Ağrı İl Defterdarlığı görevine atandı. Yeni görevine başlamadan önce veda ziyaretlerinde bulunan Tural, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ i ziyaret etti.
Çorum ve ilçelerine hizmet etmekten mutlu olduğunu belirten Tural, “Çorum’ un benim için her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Yeni görev yerime gitmeden önce sizleri de ziyaret etmek istedim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner; ” Sungurlu ve diğer ilçelerimiz için göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Samsun nüfusuna kayıtlı olsanız da sizi Sungurlulu hemşehrimiz olarak görüyoruz. Yeni görev yerinizde başarılarınızın devamını diliyorum. ” dedi.

Önceki Sungurlu İrtibat Bürosu İlgi Görüyor