Çorum Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilciliğinden Başkan Şahiner’ e Ziyaret.

Çorum Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilciliğinden Başkan Şahiner’ e ziyaret.
Çorum Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ i makamında ziyaret ederek, Dernek olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında Başkan Şahiner’ e bilgi vererek, Sungurlu’ ya yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner ise; ” Çorum Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan çalışmaları takip ediyorum. Sosyal sorumluluk projeleriniz ile gerçekten güzel ve başarılı çalışmalara imzanızı atıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Önceki Sungurlu Belediyespor Güreş Takımı Moral ve Motivasyon Gezisinde