DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM

Bugün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden şiddetli yağmurun ardından ilçemizde bir çok ev iş yerinde su baskını meydana gelmiştir.
Yağmurun şiddetini artırmasıyla birlikte Belediyemize ait bütün personelimiz iftarını dahi açmadan çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir. Yağmurla birlikte İlçemizde meydana gelen baskınlarda ciddi anlamda maddi hasarlar tespit edilmiştir. Bununla birlikte birçok köy yolunda heyelan ve toprak kayması olduğu yolların kapandığı bilgisi tarafımıza gelmiştir. Vatandaşlarımızın yardımına ivedi bir şekilde yetişmeye çalışıyoruz. Tüm mahallelerde özveri ile çalışan Belediye Personelimize teşekkür ediyor ayrıca bu tür doğal afetlerde İlçe Özel idare yetkili ve personellerini de göreve davet ediyorum.
Bütün ilçe halkımıza geçmiş olsun dileklerimle.

Önceki ANKARA VALİ YARDIMCISI AHMET ÇIRAKOĞLU’NDAN BAŞKAN ŞAHİNER’E ZİYARET