Depremzede Ailelerimizi Yalnız Bırakmadık

Depremzede Ailelerimizi Yalnız Bırakmadık

6 Şubat sabahı yaşanan ve birçok ilimizi etkileyen deprem sonrası ilçemize gelen depremzede kardeşlerimizi geldikleri ilk andan itibaren yalnız bırakmadık.

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in talimatları ile Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce koordinasyonunda çalışmalar yürütüldü. Bu süreçte İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Mahinur Barak, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in Eşi Vildan Şahiner, Başkan Yardımcılarımız Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan’ın eşleri Önay Sezen ve Medine Dağaşan da ilçemize gelen ailelerimizin tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilendiler. Gönüllü olarak her an ailelerimizin yanlarında olan hanımlar, konaklama için ev, eşya temini, gıda ve diğer acil tüm gereksinimlerini karşılamaya çalıştılar. Ev ziyaretleri yaparak ailelerimizin eksiklerini tespit eden Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, not alınan tüm talepleri yerine getirdi.

Konuyla ilgili depremzede ailelerimiz için bir mesaj yayınlayan Başkan Şahiner ise” Sevgili Kardeşlerim,

İlçemize, evimize ve gönlümüze hoş geldiniz.

Gönül isterdi ki sizi çok daha farklı, çok daha güzel sebeplerle ilçemizde ağırlayalım. Ancak Yüce Mevla’mın taktiriyle acı bir vesileyle sizleri misafir etmek nasip oldu.

Ülke olarak 6 Şubat sabahı hep birlikte kara bir güne gözlerimizi açtık. Depremin etkilediği 10 il dışında bütün milletimiz de bu acıyı derinden hissetti. Biz Sungurlu Belediyesi olarak o kara sabahtan itibaren var gücümüzle sizlerin yanında olmaya gayret gösterdik. Gerek deprem bölgesine giden saha ekibimizle gerekse burada oluşturduğumuz yardım merkezimizle acınızı paylaşmaya çalıştık. İlçemize gelen ailelerimizi gülen yüzümüzle yardım merkezimizde karşıladık, tüm ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yaptık. Ulaştığımız ya da bilgisini aldığımız her ailemiz ile yakından ilgilendik. Gönlümüzün kapısını sonuna kadar sizler için açarak dert ortağınız, yeni komşularınız olmaya hazırız.

Yaşamış olduğunuz bu zor günler inşallah en kısa zamanda bitecek, güzel günler sıcacık sarıp sarmalayacak hepimizi. O günler gelene kadar da biz hep sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Madden ve manen sizler için ne yapabilirsek yapmaya çalışıyoruz ve devam edeceğiz. Sungurlulu kardeşleriniz olarak daima gülen yüzümüzü göreceksiniz. İlçemizde bulunduğunuz süre boyunca sizler için yapabileceğim ne olursa bizlere ulaşabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Yeniden kuracağınız hayat için bir dost eli olarak yanınızdayız. Acınız acımız, umudunuz umudumuz ve evimiz evinizdir.

Selam ve dua ile, gönül dostunuz, kardeşiniz”

Önceki GÖZÜN AYDIN SUNGURLU!

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum