Dr. Ali Rıza Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dr. Ali Rıza Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz hafta çalıştığı Sağlık Ocağında fenalaşarak ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve Salı günü hayatını kaybeden Dr. Ali Rıza Yıldız için uzun süre görev yaptığı Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Karakuş, siyasi parti temsilcileri, doktorlar, hemşireler, hastane personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aramızdan Bir “Yıldız” Kaydı

Değerli doktorumuz, kardeşimiz, canımız Ali Rıza Yıldız’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim diyen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Kendisi benim aile hekimimdi. Kendisi hayata olumsuz yönde dahi pozitif bakan bir kardeşimizdi. Cenabı Allah onu bizlerden daha çok seviyormuş ki erken yanına aldı. Soyadı gibi aramızdan bir yıldız kaydı gitti. Kendisine Allah’tan rahmet diler, yakınlarına, sevenlerine ve çocuklarına sabırlar diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

Dr. Ali Rıza Yıldız’ın cenazesi, ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilmek üzere Sungurlu’dan ayrıldı.

Önceki Fatih Cami Işıklandırıldı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum