EFELER ZONGULDAK YOLCUSU

Türkiye 2. Voleybol Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyesi voleybol takımı bu hafta sonu Zonguldak deplasmanına gidiyor. Sungurlu Belediyesi voleybol takımları baş antrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada; “İlimizi ve ilçemizi Türkiye’nin dört bir tarafında başarıyla temsil etmeye devam ediyoruz. 31 Ocak’ta Zonguldak deplasmanında Zonguldak DSİ takımı ile 9. hafta maçını oynayacağız. Hedefimiz deplasmandan galibiyetle dönmek bunun içinde hafta içinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yaptık” dedi. Özdemir, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık ve Ankara SGK’yı 3-0 geçtik, rakiplerimizde puan kaybetti, grupta ilk 3 hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz, bu hafta Zonguldak deplasmanında olacağız, boy ortalaması bizden çok fazla olan bir takımla oynayacağız, bu yüzden bu maçımız çok zorlu geçecek, ama biz zorları başaran bir takımız inşallah buradan da puan yada puanlarla dönmek istiyoruz diye söyledi. Kafile olarak Cuma akşamı Zonguldak yolculuğuna başlıyoruz diyen Özdemir, Cumartesi günü orda bir çalışma yapacağız, Pazar günü saat 15.00’da oynayacağımız bu karşılaşma için gerekli desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner ve kulüp başkanımız Bahri Sezen’e teşekkürlerimizi iletiyoruz diye açıklamada bulundu.

Önceki SUNGURLU BELEDİYESPOR’UN PLAY-OFF UMUDU ARTTI