FOTOĞRAF TUTKUNU MİNİK YAREN BAŞKANIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

FOTOĞRAF TUTKUNU MİNİK YAREN BAŞKANIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

FOTOĞRAF TUTKUNU MİNİK YAREN
BAŞKANIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Fotoğraf tutkunu minik Yaren, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret ederek, makamında fotoğraflarını çekti.
3 yaşından beri fotoğraf çekmeye merakı olan minik Yaren Emine Çatal, fotoğraf makinesini elinden bırakmıyor. Çektiği manzara fotoğraflarıyla fotoğraf severlerin ilgisini çekmeyi başaran minik Yaren, kariyerinin ilk fotoğrafını Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında çekti.
İsmetpaşa İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi, Sungurlu’nun Sesi Gazetesi sayfa editörü Tuncay Çatal’ın 7 yaşındaki kızı Yaren Emine Çatal, 3 yaşından beri fotoğraf çekme merakından dolayı çektiği bir çok manzara fotoğraflarıyla ileride büyük bir fotoğrafçı olacağını gösterirken, fotoğrafçılıktaki kariyer basamağının ilk adımını Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında fotoğraflarını çekerek başladı.
Fotoğraf tutkunu Minik Yaren, yapmış olduğu ziyarette Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner’e fotoğraflarını çekmek istediğini söyledi. Başkan Şahiner’de minik Yaren’in bu isteğini kırmayarak fotoğrafçı Yaren’in objektifine poz verdi.
Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, Minik Yaren’in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Dünya tatlısı miniklerin ziyaretleri beni çok mutlu ediyor. Bütün günün yorgunluğu bu ziyaretlerle sayesinde geçiyor. Minik kızımız Yaren’de maşallah çok güzel fotoğraf çekiyor, ileride Türkiye’nin en başarılı fotoğraf sanatçıları arasında olacağını bizlere göstermiş oldu” dedi.
Başkan Şahiner, minik Yaren’e çektiği fotoğraflar için teşekkür ederek, hediye verdi.

Önceki SUNGURLU BELEDİYESPOR KUPASINI KALDIRDI

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum