GÖNÜL SOFRAMIZ MHP İLÇE TEŞKİLATINI AĞIRLADI

GÖNÜL SOFRAMIZ MHP İLÇE TEŞKİLATINI AĞIRLADI

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetimi, gençlik kolları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in ev sahipliğini yaptığı iftar sofrasına, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Celal Güngör, Belediye Başkan Yardımcıları, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyeleri Fazlı Koçak, Fevzi Yalınkılıçlı, Osman Koca, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Sungurlu Ülkü Ocağı yetkilileri ve ocaklı gençler, Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Ali Karslı ve teşkilatı, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Mübarek ramazan ayı dolayısıyla verilen iftar yemeğine katılan tüm partililere teşekkür ettiğini belirterek, iftar yemeğinde partili arkadaşlarla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Birlik ve beraberliğin en güzel ve yoğun yaşandığı bu mübarek günlerde Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimle ve Aziz Sungurlulu hemşehrilerimle bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Ramazan, kendimizi yenilediğimiz, adeta manevi anlamda kendimizi onardığımız bir ay. Bu ay sebebiyle de sürekli değişik sofralarda halkımızla bir araya geliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmanın neden önemli olduğunu, oturduğumuz her sofrada, misafir olduğumuz her evde yeniden hatırlıyoruz. Bu mübarek ay sebebiyle yeniden gördük ki; Milliyetçi Hareket Partisi, sadece siyasi bir hareketin adı değildir. Milliyetçi Hareket Partisi, ümmet olma bilincini iliklerimize kadar yaşatan bir hareketin adıdır” dedi.
İftar yemeğinin ardından Sungurlu Belediyesi tarafından Tarihi Saat Kulesi’ne yaptırılan modern ışıklandırma sistemini ve Atatürk Meydanı’na yapılan “Ay Yıldızlı Sungurlu” fotoğraf çekinme alanını inceleyen Şahiner, iftara katılan misafirleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER PERSONELİ İLE TOPLANTI YAPTI

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum