İhtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Sungurlu Belediyesine 2 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet oturak bağışladı.

Sungurlu’ da Galericilik yapan Hakkı Kor isimli vatandaş, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Sungurlu Belediyesine 2 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet oturak bağışladı.
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; “Bu tarz duyarlı davranışlar toplumsal anlamda birlik ve beraberliğimizi güçlendirir. Bu bağışlar bize sorumluluk veriyor. Mutlaka doğru kişilere ulaştırmalıyız, teslim etmeliyiz anlamına geliyor. Kurumum, Sungurlu ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar adına Hakkı bey ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki DUYARLI İNSANLAR İYİKİ VARSINIZ