İlk hazırlık maçı Jeopark Kula Belediyespor ile

İlk hazırlık maçı Jeopark Kula Belediyespor ile

İlk hazırlık maçı Jeopark Kula Belediyespor ile
Bu yıl güçlü bir takım kurarak Türkiye Voleybol 1. Ligi’nde Çorum’u temsil edecek olan Sungurlu Belediyespor, Jeopark Kula Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak.
Kadronun tamamına yakınının Ankara’da olduğundan dolayı çalışmalarını Ankara’da Taner Kışlalı Spor Salonu’nda sürdüren temsilcimiz Sungurlu Belediyespor, 13 Eylül Perşembe günü Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak.
Hazırlık maçı hakkında bilgi veren Sungurlu Belediyespor Kulübü baş antrenörü Veli Koçak, “Takımımız ilk hazırlık maçını 13 Eylül’de Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediyespor ile Ankara’da yapacak. Yapacağımız karşılaşma ile artılarımızı ve eksilerimizi göreceğiz. Bizim için önemli bir hazırlık maçı olacak” şeklinde konuştu.
Koçak ayrıca Sungurlu’da da bir hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyleyerek, “Lig başlamadan önce Sungurlu’da bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Takımlar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimiz sonucunda tarih ve saatini açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Önceki Voleybolcular Başkanı ziyaret etti

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum