KADİR AMCALARINDAN ÇOCUKLARA BAYRAM SÜRESİNCE 25BİN TOPİTOP ŞEKER

KADİR AMCALARINDAN ÇOCUKLARA BAYRAM SÜRESİNCE 25BİN TOPİTOP ŞEKER

Belediyemiz tarafından İstanbul Caddesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ve Şehit Pilot Üsteğmen Yılmaz Ergişi Parkı’nda bulunan Sungurlulu ve Sungurlu dışından misafir olarak gelen bütün vatandaşlara dün ve bugün (Arefe günü ve öncesi) Osmanlı Şerbeti, ve Pamuk Şeker ikramı yapıldığının ve Arefe günü ikramlarımızın devam edeceğinin haberini yapmıştık.

Arefe günü itibariyle Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Sungurlulu vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza bir sürpriz yaparak Sunguroğlu İlkokulu yanında ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Köprü üzerinde bulunan billboardlara şimdiye kadar Türkiye’de sadece bazı metropol illerde yapılan bir şey yaparak billboardları topitop şekerlerle süsletti. “Çocuklar Bayram Şekerleriniz Belediyemizden” yazılı billboardları ve dağıtılmaya hazır topitop şekerleri gören çocuklar ve vatandaşlar mutluluklarını gizleyemediler.

Tamamen ücretsiz olarak ikram edilen lezzetler vatandaşların yoğun ilgisini çekerken bu duruma en çok sevinenler ise çocuklar oldu. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizlerin herşeyi. Onların ve ailelerinin mutlu olabilmesi için Sungurlu Belediyesi olarak herşeyi düşünmeye çalışıyoruz. Bu bayram da çocuklarımızın ve ailelerimizin unutamayacağı bir bayram olması için Sungurlu Belediyesi olarak bizim de bir katkımız olsun istedik. Aldığımız iyi düşünceler ve tepkiler bizleri çok duygulandırıyor. İnşallah bir nebze de olsa vatandaşlarımızı ve yavrularımızı mutlu edebilmişizdir. Herşey Sungurlu İçin Herşey Çocuklarımız İçin. Dedi.

Önceki AREFE GÜNÜ MEZARLIKLARIMIZDA MEVLİD OKUTULDU

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum