Kemallı Köyü Şehitleri Hatıra Ormanı’nda bulunan ve Kemallı Köyü Şehitleri’nin fotoğraflarının bulunduğu pano yenilendi

Kemallı Köyü Şehitleri Hatıra Ormanı’nda bulunan ve Kemallı Köyü Şehitleri’nin fotoğraflarının bulunduğu pano kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından geçtiğimiz günlerde tahribata uğratılmış. Köye gittiğinde panonun tahribata uğradığını gören Sungurlu Aşıklarından İbrahim Armutçuoğlu (Aşık Karakelek) durumu Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ e aktararak panonun yenilenmesi yönünde talepte bulundu.
Konuya duyarsız kalmayan Başkan Şahiner, ekiplerine talimat vererek gereğinin bir an önce yapılmasını sağladı. Kemallılı Şehitlerin resimlerinin bulunduğu pano yenilenerek yerine takıldı. Bunun yanı sıra Başkan Şahiner Kemallı Köyü Şehitleri Hatıra ormanına bir adette Türk Bayrağı hediye etti.

Önceki Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü asfalt serme çalışmaları aralıksız devam ediyor.