Lider kaldığı yerden devam

Voleybol erkekler 2. ligindeki temsilcimiz grup lideri Sungurlu Belediyespor ikinci yarıya kaldığı yerden devam ediyor.
Sungurlu Belediyespor evinde konuk ettiği Gümüşhane Telekom önünde zorlanmadan 58 dakika süren maç sonunda rakibini 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan maça çok iyi başlayan Sungurlu Belediyespor rakibine fazla şans tanıma

dı ve 17 dakika süren bu seti 25-9 gibi farklı skorla kazandı. Sonraki iki settede rahat bir oyun sonunda 25-13 ve 25-12’lik skorlarla kazanan Sungurlu Belediyespor rakibini zorlanmadan 3-0 yenerek evindeki galibiyet serisini devam ettirdi.
Bu galibiyet ile Sungurlu Belediyespor ikinci yarıyada galibiyet ile başladı ve 23 puanla liderliğini sürdürdü. Gümüşhane Telekom ise 2 puanla son sırada kaldı.
Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, Kulüp Başkanımız Bahri Sezen, İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Fazlı Koçak, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Takımımız oyuncularını,teknik ekibini tebrik eder ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz
SALON : Sungurlu Mahmut Atalay.
HAKEMLER: Ayşegül Yıldırım, Burak Karaca.
SUNGURLU BELEDİYESPOR : Alper, Selçuk, Emrah, Tolga Can, Mehmet, Ahmet, İlyas, Hakan, Enes, Taner, Serkan, Alperen, Batuhan.
GÜMÜŞHANE TELEKOMSPOR: Mustafa Kaan, Emircan, Metehan, Ahmet, Caner, Mehderes, Oğuz, Serkan, Hüseyin.
SETLER : 25-9, 25-13, 25-12.
SÜRE: 58 dakika

Önceki Yardım kampanyamız başladı