MESİRE ALANINDA PİKNİK YAPAN AİLELERE ÇEŞİTLİ İKRAMLARDA BULUNULDU

Belediye Başkanlığımız tarafından Mesire alanında piknik yapan ailelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in son anda çıkan bir programı nedeniyle katılamadığı organizasyonumuzda, Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personelleri tarafından Mesire Alanında bulunan ailelere içerisinde çikolata bulunan paketler hediye edildi. Çocukları unutmayan personellerimiz,onlarla yakından ilgilenerek lolipop ikram ettiler.
Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’ in selamını ileten personellerimiz ailelerin istek ve şikayetlerini dinleyerek not aldılar.

Önceki SUNGURLU BELEDİYESİ’NDE BAYRAMDA DA DURMAK YOK SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK SÜRÜYOR