Milli Takıma davet edilen Kayrıcı, Başkan Şahiner’i ziyaret etti

Milli Takıma davet edilen Kayrıcı, Başkan Şahiner’i ziyaret etti

Milli Takıma davet edilen Kayrıcı, Başkan Şahiner’i ziyaret etti

Sungurlu Belediyespor Taekwondo takımı sporcusu Mehmet Devlet Kayrıcı ve Takım Antrenörü Resul Karaman, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz Ekim ayında Konya’ da düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Taekwondo Gençler Şampiyonasında 78 kg’ da Türkiye altıncısı olan Mehmet Devlet Kayrıcı, aynı başarıyla bir üst kategori olan Büyükler Türkiye Şampiyonasında aynı başarıyı tekrarlayınca Milli Takıma davet edildi.
10-13 Şubat tarihleri arasında Antalya’ da yapılacak olan Türkiş Open Uluslararası Taekwondo şampiyonasında Milli Takım adına 78 kg genç erkeklerde müsabakaya çıkacak olan Sungurlu Belediyespor Taekwondo takımı sporcusu Mehmet Devlet Kayrıcı ve Takım Antrenörü Resul Karaman, Başkan Şahiner’i makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Türkiş Open Uluslararası Taekwondo şampiyonasında Sungurlu Belediyespor’u ve Milli Takımı en iyi şekilde temsil edeceğini vurgulayan Sungurlu Belediyesi Taekwondo takımı sporcusu Mehmet Devlet Kayrıcı, “İnşallah Antalya’dan güzel bir sonuçla döneceğim” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’de kazandığı başarıdan dolayı Milli Takıma davet edilen Belediye sporcusu Mehmet Devlet Kayrıcı ve Antrenörü Resul Karaman’ı tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Önceki TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum