Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerimiz Daha Yeşil Bir Sungurlu için Çalışmalarına Devam ediyor

Vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha yeşil yaşam alanları sunmak amacıyla çevre düzenleme çalışılmalarımız aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda; Akçakent mahallesi Toki evleri yamaçlarına 1500 adet sedir çam dikimi başlatıldı. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ifade eden Başkanımız Abdulkadir Şahiner;” Bizler zaman mefhumu olmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaz ayları boyunca İlçemizin farklı noktalarında ağaçlandırma çalışması yapmıştık. Kış aylarında da bu çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Gelecek nesillere, gençlerimize daha yeşil bir Sungurlu bırakmak gayemizdir.” dedi.

Önceki Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner,, “Vatandaşlarımızı bol bol gezdireceğiz”