Pulça ve Ulusoy’dan Şahiner’e Veda Ziyareti

Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Ağrı İl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Tunay Pulça ve Yargıtay Tetkik Hakimliğine atanan Sungurlu Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Yahya Ulusoy, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ e veda ziyaretinde bulundu.
Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı görevindeyken Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı olan Tunay Pulça ve Yargıtay Tetkik Hakimliğine atanan Yahya Ulusyoy, ilçe merkezinde kamu kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ le başkanlık makamında bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Abdulkadir Şahiner, Ağrı’ ya tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça ve Yargıtay Tetkik Hakimliğine atanan Yahya Ulusoy’ a yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Ziyaret esnasında Başkan Şahiner, Sungurlu’ nun sembolü tarihi saat kulesi minyatürü ve fincan takımı hediye etti.

Önceki Dere Yatakları Temizlendi