Şahin’ den Başkan Şahiner’e İade-i Ziyaret

Mızıkçı ve Şımart Tekstil’lerinin sahibi Mehmet Şahin,Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e iade-i ziyarette bulundu.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner DSİ tarafından yapılan Dere Islahı çalışmalarını yerinde incelemek üzere Kastamonu’ya gitmiş, Kastamonu ziyaretlerinde Mızıkçı ve Şımart Tekstil’lerinin sahibi Mehmet Şahin ile görüşmüştü. Bugün Mızıkçı ve Şımart Tekstil’lerinin sahibi Mehmet Şahin Sungurlu’ya gelerek Başkan Şahiner’i makamında ziyaret etti.
– Şahin, Sporculara Eşofman Takımı Hediye Etti
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Şahin Sungurlu Belediyespor Kulübü sporcularına 100 adet eşofman takımı hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner, Mızıkçı ve Şımart Tekstil’lerinin sahibi Mehmet Şahin’ e yaptığı yardımdan dolayı teşekkür ederek Sungurlu’nun simgesi olan tarihi saat kulesi maketi ve fincan takımı hediye etti.

Önceki Mesire Alanında Ağaçlandırma Çalışmaları Başladı