Şahiner,Sadullah İnal’ ın Kızlarını Misafir Etti

Şahiner,Sadullah İnal’ ın Kızlarını Misafir Etti

 

1938-1942 Yılları arasında Sungurlu Belediye Başkanı olan Sadullah İnal’ın  kızları Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Babaları 1938-1942 yılları arasında Sungurlu Belediye Başkanlığı yapan Sadullah İnal’ ın kızları Birsen Özkan ve Sibel İnal, Sungurlu’ da yaşayan akrabalarını ziyarete geldiklerinde, babalarının da görev yaptığı Belediye Başkanlığı makamında Başkan Şahiner’ i ziyaret etti.
Ziyaret esnasında sekreterlik bölümünde bulunan ve geçmiş dönemler Belediye Başkanlığı yapmış isimlerin resimlerinin bulunduğu panoda babalarının resmini gören kardeşler duygu dolu anlar yaşadı.
Sungurlu’ ya yaptığı çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ e teşekkür eden Sibel ve Birsen kardeşler, çalışmalarınızı gerek aile dostlarımızdan gerek sosyal medyadan takip ediyoruz. Sungurlu’ ya yapmış olduğunuz hizmetleri görmezden gelemeyiz çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. dediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner ise; ”Merhum Belediye Başkanı Sadullah İnal ağabeyimize ve hakka yürüyen Merhum Belediye Başkanlarımıza Cenab-ı Allah’ tan rahmet diliyorum. Onlardan almış olduğumuz emaneti hakkıyla yürütmek için ekibimizle birlikte çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda daha güzel bir Sungurlu’ yu inşaa edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Şahiner,Festivale Katıldı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum