ŞAMPİYON SPORCULARA BAŞKAN ŞAHİNER’DEN MADDİ-MANEVİ TAM DESTEK

25 Haziran – 3 Temmuz Arasında İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye Minikler Voleybol Finallerinde Çorum’u temsil edecek olan Sungurlu Eğitim Gençlik Spor’a Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner destek verdi.

Daha önceden eşofman, forma ve ayakkabı sözü veren Başkan Şahiner sözünü yerine getirdi. Başka herhangi bir kurum ve kişiden destek bulamayan başarılı sporcuların ulaşım ve yemek masraflarını da Şahiner üstlendi.

Başkan Şahiner; “ Bizler Sungurlu Belediyesi olarak ve şahsım olarak her zaman ve her koşulda sporun ve sporcularımızın yanında olduk. Memleketimizin takımlarını, gençlerini böyle büyük turnuva ve organizasyonlarda görmekten ilçem adına gurur duydum. Bu tür başarılar çocuklarımıza, gençlerimize en güzel örnek. Yavrularımızı, gençlerimizi sportif faaliyetlerle birlikte kötü alışkanlıklardan uzak tutmasını sağlayan, Sungurlu’da ve Türkiye’nin her köşesinde faaliyet gösteren tüm antrenör ve sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.” dedi.

Önceki İFTAR ÇADIRINA YOĞUN İLGİ