Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şahiner, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Babalar, ailenin birlikteliği, aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağlamaktadırlar. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babalarımız, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukları da unutmayarak, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlarlar. Ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan çok değerli babalarımız, çocuklarına güzel şeyler bırakabilmek adına yıllarca özveriyle çalışır. Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran ve mutlu eden sevgili babalarımızın ve baba adaylarının ‘Babalar Günü’nü kutluyor; sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Önceki Başkan Amcalarından Çikolata