Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yıl dönümünde anma mesajı yayınladı.

Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yıl dönümünde anma mesajı yayınladı.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucusu ve Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yıl dönümünde anma mesajı yayınladı.

Şahiner mesajında Alparslan Türkeş’in ülkeye sayısız katkı ve faydalar sağlayan kararlı, istikrarlı, doğru ve inançlı bir politika sergileyen, ani vefatı ile yüreklerde derin yaralar bırakan ender insanlardan olduğunun olduğunu belirterek, Türk Milletinin bu büyük şahsiyeti asla unutmadığını ve 20. vefat yıl dönümünde kendisini rahmetle, minnetle andığını vurguladı.

Yeri doldurulamayacak bir kişiliğe sahiptir
Türk siyasetine,yeni bir soluk ve ilkeli siyaset anlayışını kazandıran Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ilelebet yaşayabilmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir Devlet adamıdır. Siyasi yaşama kazandırdığı fikirleri ve projeleri ile yeri doldurulamayacak bir kişiliğe sahiptir.
Alparslan Türkeş, geleceğimizin teminatı ve sahibi olan Türk Gençliğine daima özel bir önem vermiş; onların Türk töresine ve İslam ahlakına göre yetişmesi için gece gündüz demeden çalışmıştır.
Ömrünü Türk Dünyası birliğine adayan büyük fikir adamı Merhum Liderimiz Alparslan Türkeş’i ebediyete intikalinin 20. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Mekânı Cennet, Ruhu şad olsun” dedi.

Önceki BELEDİYEPOR, OSMANCIK’I TEK GEÇTİ

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum