SUNGURLU, BELEDİYE EKİPLERİMİZ İLE BAYRAMA HAZIR

SUNGURLU, BELEDİYE EKİPLERİMİZ İLE BAYRAMA HAZIR

SUNGURLU, BELEDİYE EKİPLERİMİZ İLE BAYRAMA HAZIR
Sungurlu Belediye Başkanlığı olarak, Kurban Bayramında hizmetlerin aksamaması için gereken tüm tedbirleri alarak, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirebilmesi için ekipler 24 saat görevde olacak.

Sungurlu Belediyesi, vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı süresini huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için hizmetlerini kesintisiz olarak devam ettirecek. Vatandaşlar alınan tedbirler sayesinde hem bayram ziyaretlerini, hem de diğer ulaşım ihtiyaçlarını huzurlu, rahat ve sorunsuz bir şekilde karşılayabilecekler..
6 Gün Ulaşım Hizmetleri Ücretsiz
Ayrıca vatandaşların dost ve akrabalarıyla Kurban Bayramı’nda bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı da dahil olmak üzere arife günü ve 4 günlük bayram süresince tüm seferler bayramda ücretsiz olacak.
Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini de kolay hale getirmeyi hedefleyen Belediyemiz tarafından arife günü 08.00 ve 18.00 saatleri arasında her saat başı Belediye hizmet Binamız önünden Karşıyaka ve Sarıtepe mezarlıklarına seferlerimiz ücretsiz olarak hizmet verecektir.
Temiz Çevre, Temiz Bayram
Kurban Bayramı süresince rutin temizlik ve ilaçlama çalışmalarını aksatmadan sürdürecek olan ekiplerimiz ilçemiz genelinde de hizmetlerine devam edecek. Çevre kirliliklerin önüne geçmeyi amaçlayan ekipler, oluşan kirlilikleri ise kısa sürede ortadan kaldıracak ve haşerelerin ürememesi için gerekli tüm tedbirler de alınacak.
İlçemizin temizliğine devam eden ekipler aynı zamanda, mahalle aralarında bulunan kurban kesim yerlerinin ve mezbahanenin de temizliklerini gerçekleştirecek. İlçemiz genelinde yaşanacak görüntü kirliliğine uzun bayram tatili süresince engel olacak olan Belediyemiz sayesinde, vatandaşlarımız temiz bir bayram geçirebilecekler.
7/ 24 saat esasıyla görev yapan Belediyemize 444 02 19 yada 153 alo zabıta hatlarından ulaşabilecek olan vatandaşlarımız, Kurban Bayramı boyunca Sungurlu Belediyesi’nden talep, şikâyet ve öneride bulunabilecekler ve her türlü istek, talep ve şikâyetleri bayram boyunca en kısa sürede değerlendirmeye alınarak çözüm üretilecektir.
İtfaiye Ekipleri Görevine Devam Ediyor
Bayram süresince oluşabilecek trafik kazaları ve yangın gibi afetlere karşı, İtfaiye ekiplerimizde görev başında olacak. Türlü afet ve tehlikeye karşı gerekli eğitim ve donanıma sahip olan itfaiye ekipleri, bayram boyunca da vatandaşın en zor zamanında yanlarında olmayı sürdürecek.
Zabıta Ekiplerimizde Bayramda Görevinin Başında
Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Kurban Bayramı ile ilgili tüm tedbirleri alarak, vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirebilmesi için 24 saat boyunca görevi başında olacak.
Sosyal Tesislerimizde Bayramda Hizmetinizde
Belediyemiz tarafından yapılan Yılmaz Ergişi Parkı ve Mesire Alanında bulunan kafeteryalarımız bayramda vatandaşlarımızın hizmetinde olacak ve Belediyemizin gülen yüzü olarak sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacaktır.Mesire alanlarımız merkez mesire alanı ve Akçalı mesire yerleri de siz değerli Hemşehrilerimiz için daima temiz ve hazır bulundurulacaktır.

Tüm Vatandaşlarımın Mübarek Kurban Bayramını Kutlar, Cenab-ı Allah’ tan Ailenize, Sizlere ve Türk İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Dilerim.
Abdulkadir ŞAHİNER
Sungurlu Belediye Başkanı

Önceki 30 Ağustos Sungurlu’da törenlerle kutlandı

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum