Sungurlu Belediye Spor 3-­0 Yenildi

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, kendi sahasında karşılaştığı Zonguldak Hasad Gençlik Spor Kulübü’ne 3-0 yenildi.
Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Zonguldak Hasad Gençlik Spor Kulübü ilk seti 25-13 kazandı. İkinci sete yine iyi başlayan Zonguldak Hasad Gençlik Spor Kulübü ikinci seti 25-19 kazanırken, üçüncü sette iyi mücadele eden Sungurlu Belediye Spor son sayılarında kaybederek 26-24 ile sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Başkan yardımcısı Sefa Karslı, Meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

STAD : Mahmut Atalay Spor Salonu
Sungurlu Belediyespor : Yasin, Yağız, Emrah, B.Ezel, Salih, Enes, Caner, M. Eren, Yavuz,
Bedirhan, Ahmet, Mustafa, Kemal, Bektaş, Alperen
Zonguldak Hasad Gençlik Spor Kulübü: Ufuk, Osman, Turgay, Mert, Bülent, Gökhan, S.Gökay, Gürhan, Umut Can
SETLER: 25-13, 25-19, 26-24
SÜRE : 1. Set: 20dk., İkinci Set: 25 dk., Üçüncü Set: 30 dk. Toplam (75 dk.)

Önceki Pazar yerine Zabıta İletişim Kulübesi Konuldu.