Sungurlu Belediye Spor Güreş takımı sporcuları Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

Sungurlu’da spora ve sporcuya vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Şahiner’e teşekkür eden sporcular, 20 – 22 Ocak tarihleri arasında Afyon’ da düzenlenecek olan U23 2.lig terfi müsabakaları öncesi hedeflerini anlattılar.
Başkan Şahiner de kendini ziyarete gelen başarılı sporcuları tek tek tebrik edip her zaman başarılı sporcuların yanında olacaklarını, ilçemizi Türkiye genelinde başarıyla temsil edecek sporculara da Belediye olarak sürpriz ödüller vereceklerini söyledi.

Önceki Şahiner’den Hastalara Moral Ziyareti