Sungurlu Belediyesi “Genç Meclisi” Kuruldu

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere’nin girişimleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuk Meclisi’nin temelleri atılmış ve ilçemizin yönetimindeki konumunu almıştı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da Gençlik Meclisi Kuruldu.

Belediye meclis salonunda saat 14:00’da yapılan toplantıda Sn. Ali Baran Görgün Başkan seçilirken; Sn. Elvan Cobuloğlu, Sn. Melike Çırakoğlu ve Sn.Tuana Ebrar Erdoğan Başkan Yardımcısı seçildi.

Gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine, kendi fikirlerini özgürce ifade etmelerine, sorumluluk alarak toplumlarına katkıda bulunmalarına öncülük etmek ve ilçemizin yönetimde söz sahibi olabilmeleri için başlatılan projede 15 gencimiz yer alacak.

Sistemli ve sürdürebilir bir proje olarak hayata geçirilen Gençlik Meclisi’nde belirlenen kararların uygulanması için gerekli alt yapının sağlanacağını belirten Başkanımız Dere, katılım sağlayan gençlerin bir kez daha bayramını kutlayarak teşekkür etti.

Önceki 19 Mayıs Atatürk‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı