Sungurlu Belediyesi tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İhtiyaç görülen cadde ve sokaklara kilitli parke ve bordür yapıldığını söyleyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner,” 2016 yılı yol yapım programında bulunan Karşıyaka Mahallesi Şehit Yasin Keyvanoğlu Caddesi ve Mehmetçik İlk Öğretim Okulu çevresinde yol yapım çalışmalarımız devam etmektedir. Tek amacımız halkımızın tertemiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak. İnşallah en kısa sürede kilit parke taşı döşenmemiş, asfaltı atılmamış yol kalmayana kadar, imkanlar dahilinde çalışmalarımız devam edecektir”.dedi.

Önceki Fen İşleri Yaz Kış Demeden Çalışmalarına Devam Ediyor.