Sungurlu Belediyespor Futbol takımı oyuncuları Başkan Şahiner’ i ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıllarda 2. amatör kümede mücadele eden ve 2016-2017 sezonunda playoff turlarında elenen Sungurlu Belediyespor Futbol takımı bu yıl zirveye oynayacak.
Ziyarette konuşan takım Antrenörü Şevket Çaylak yapmış olduğu açıklamada; ”5 Mart tarihinde Düvenci Belediyespor ile Sungurlu’ da ilk maçımıza çıkacağız Sungurlu Belediyespor futbol takımı olarak bu sezon seyircilerimize seyir zevki yüksek karşılaşmalar izleteceğiz. Sporcularımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya özen gösteriyoruz.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner ise; ” İnanıyorum ki Sungurlu futbolda yıllardır hasret kaldığı başarıları tekrar yakalayacaktır. Sungurlu Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız.” dedi.

Önceki SUNGURLU BELEDİYESPOR FIRTINASI ESMEYE DEVAM EDİYOR