SUNGURLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYON

SUNGURLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYON

SUNGURLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYON

Voleybol Türkiye 2. Ligi 3 grupta Şampiyon belli oldu. Sungurlu Belediye bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
“Erzurum Sungurlu’ya Gelmiyor”
Türkiye 2. lig 3 grupta bu hafta oynanacak olan Sungurlu Belediye-Erzurumspor Lisesi karşılaşması Erzurum temsilcisinin voleybol federasyonuna gönderdiği dilekçede Sungurlu Belediye maçına çıkmayacaklarını belirtmeleri üzerine Sungurlu Belediyespor hükmen 3-0 kazandı ve 13 maçta 13. galibiyetini aldı.
– Yozgat Sorgun puan kaybetti.
En yakın rakibi Yozgat Sorgun, Samsun Bafra’ya puan vermesi üzerine Sungurlu Belediye Voleybol takımı 28 Şubat’ta Sorgun’da ki maçında Sorgun’a yenilse bile grupta şampiyon lider olarak play-off’lara katılma başarısını gösterecek.
Play-off’lar için kampa girecek olan Sungurlu Belediyespor Voleybol takımı Sorgun’a gidip, o karşılaşmayı oynadıktan sonra Elazığ’a hareket edecek.
Kulüp antrenörü ve şube sorumlusu Mustafa Özdemir, “Sungurlu Belediye Başkanımız ve kulübümüzün fahri Başkanı Abdulkadir Şahiner’e ve kulüp Başkanımız Bahri Sezen’e bu şampiyonluğu hediye ediyoruz. İnşallah Play-off’larda ve finallerde başarılı olup, 1. lige çıkacağız ve Sungurlu halkımıza da bu başarıyı hediye edeceğiz” dedi.
5,6,7 Mart’ta Elazığ’da ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz diyen Özdemir, “Sungurlu Tv’de bu karşılaşmalar canlı olarak verilecektir. Tüm Sungurlulu ve Çorumlu hemşerilerimizin dualarını bekliyoruz” diye açıklamada bulundu.

Önceki Zabıta dilencilere göz açtırmıyor

Yorumunuzu Bırakın

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum