SUNGURLU BELEDİYESPOR TARİH YAZIYOR

– Sungurlu Belediyespor Güçlü Rakibini 3-0 Yendi

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Play-Of’a kalma mücadelesi veren temsilcimiz Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0′ la geçti.
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Mahir Başerspor’u 3-0′ la yenen ve play-off’ a kalma yolunda büyük başarı sergileyen Belediyespor Kulübü ligin ilk yarısında 3-1 mağlup olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 3-0’la geçerek galibiyet serisini 5’e çıkarttı.
İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Sungurlu Belediyespor ilk seti 25-17, ikinci seti 25-23 ve üçüncü seti 25-16 alarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmaya gelen çok sayıda hemşehrimiz, temsilcimizi yalnız bırakmadı.
Karşılaşma sonunda görüşlerini aldığımız Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Gençlerimize şans verince neler başarabildiklerini görüyoruz. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Bir şey değişti, Herşey değişti” dedi.

Önceki SUNGURLU İRTİBAT BÜROSUNA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ