Sungurlu’ da 24 Kasım öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan program daha sonra Sungurlu Özel İdare Konferans Salon’nunda devam etti.
Konferans Salonu’nda düzenlenen kutlama programına Kaymakam Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, sivil toplum kuruşları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Programda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Karaalp, “Yalnızca mesleki kimliğimiz değil, yaşam tarzımıza dönüşmüş öğretmenlik mesleğinin, Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği bu günün yıl dönümünde, Öğretmenler Gününün kutlanmasına yönelik, öğretmenlerin yoğun bir şekilde hatırlanmasının, eğitimin, bilginin gündeme geldiği bu günde bizleri yalnız bırakmayan başta Kaymakamımız olmak üzere, katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Program öncesi Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından katılımcılara karanfil dağıtıldı.

Önceki Sungurlu MeslekYüksek Okulu Bölüm Temsilcileri ve Ülkü Ocağı Başkanından Başkan Şahiner’ e ziyaret.