TBB, Belediyemize Vidanjor Hediye Etti

Türkiye Belediyeler Birliği, Sungurlu Belediyesi’ne 750.000 TL değerinde vidanjör hibe etti.
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ in girişimleriyle, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Sungurlu Belediyesi’ne vidanjör hediye edildi.
Türkiye Belediyeler Birliği yetkililerinden vidanjörü teslim alan Başkan Abdulkadir Şahiner; “Vidanjör, Belediyemiz için çok önemli. Böyle teknik araçları Belediyemize kazandırmaktan mutluyuz. Bu aracı Belediyemize bağışlayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’ a, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ a, TBB Genel Sekreteri Sayın Hayrettin Güngör’ e tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. İlçemize ve hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için belediyemizin araç-gerecini güçlü hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Önceki Belediyespor Her Branşta İddalı