TEŞEKKÜRLER MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarafından İlçemize Hediye Edilen Otobüs Dualarla Hizmete Alındı.

Şahiner : “Birilerine Rağmen Hizmete Devam Ediyoruz!”

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yaptığı açıklamada: “Bir şey değişecek, her şey değişecek demiştik. Allah şükürler olsun ki bir çok şeyi değiştirdik, değiştirmeye de devam edeceğiz. Bize kızan, bizi şikayet edenlere inat geziler için tahsis ettiğimiz 2. araçta bugünden itibaren Sungurlu Halkının hizmetine girdi. Belediye olarak insanlarımızın yakın il ve ilçeleri görmesini arzuluyoruz. Bu hizmeti halkımıza sunarken asla o partiden, bu partiden ayrımı yapmıyoruz. Buradan sevgili halkımıza sesleniyorum: Gelin gezilerimize katılın. Bu otobüsü bizlere hediye eden Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün’e ve Genel Sekreter Halil Memiş’e şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca Şahiner yaptıkları girişimler sonucu Mersin ve Adana belediyelerinden de birer tane araç sözü aldıklarını, daha önce İzmir belediyesince bağışlanan Halk otobüsünün ise önümüzdeki hafta hizmete alınacağı müjdesini verdi. Dualar eşliğinde yeni otobüs için kurban kesildi. Tören bitiminde Şahiner kesilen kurbanın “Sungurlu Yaşlılar ve Özürlüler Bakımevine” yollanması talimatını verdi.

Önceki