Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde Çorum’u temsil eden Sungurlu Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, kendi sahasında karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Voleybol Kulübü’ne 3-1 yenildi.

Sungurlu Mahmut Atalay Spor Salonu’nda oldukça çekişmeli geçen müsabakada İstanbul Büyükşehir Voleybol Kulübü ilk seti 27-25 kazandı. İkinci sete iyi başlayan Sungurlu Belediyespor ikinci seti 25-21 kazanırken, İstanbul Büyükşehir Voleybol Kulübü’ne üçüncü seti 25-20, son seti ise 25-21 alarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Karşılaşmayı Sungurlu Belediye Belediye Başkan yardımcısı Sefa Karslı, Meclis üyeleri çok sayıda taraftar izledi.
STAD : Mahmut Atalay Spor Salonu
HAKEMLER : Aynur Gök, Ayşegül Yıldırım
Sungurlu Belediyespor : Yasin, Yağız, Emrah, B.Ezel, Salih, Enes, Caner, M. Eren, Yavuz, Bedirhan, Ahmet, Mustafa, Kemal, Bektaş
İstanbul Büyükşehir Voleybol Kulübü : Burak, Aziz, Şükrü, Nurallah, Murat, Sadık, Eray, Emir, Şaban, Sefa, Süleyman, İsmet, Ertan, Muhammet
SETLER: 25-27, 25-21, 20-25, 21-25
SÜRE : 1. Set: 33dk., İkinci Set: 22 dk., Üçüncü Set: 35 dk. Dördün Set: 34 Toplam (139 dk.)

Önceki Belediyespor’da Geleceğin Sporcuları Yetişiyor