Sungurlu Belediyespor Başarıya Doymuyor

Sungurlu Belediyespor Başarıya Doymuyor

Sungurlu Belediyespor Başarıya Doymuyor.

Sungurlulu güreşçiler Afyon’ dan 4 madalya ile döndüler.
20 – 22 Ocak tarihleri arasında Afyon’ da düzenlenen ve 26 takımın katıldığı U23 2.lig terfi müsabakalarında büyük bir başarı sergileyen Sungurlu Belediyespor güreşçileri toplamda 4 madalya kazandı.
Sungurlu Belediyespor güreş takımı Grekoromen Stilde 6. olurken, serbest stilde 8. oldu. Belediyespor güreşçilerinden İldeniz Sarvan 97 Kilogramdabirinci, Hamza Çaylan 74 kilogramdaikinci, Hasan Basri Keleş 61 kilogramda üçüncü, Yavuz Canbolat 65 kilogramda üçüncü, Nurullah Dutak 125 kilogramda beşinci oldu.
Takım Antrenörü Fevzi Çakmar yapmış olduğu açıklamada ; ” Afyon’ da yapılan serbest ve grekoromen toplamda 26 takımın katıldığı 2.lig terfi Türkiye güreş şampiyonasında Sungurlu Belediyespor güreş takımımız serbeste 8.ci grekoromende Türkiye 6.sı olmuştur. Emeği geçen sporcularımıza teknik heyetimize ve Sungurlu Belediyespor onursal başkanımız sayın Abdulkadir Şahiner ‘ e, Sungurlu Belediyespor kulübü başkanımız sayın Bahri Sezen’ e ve güreş takım sorumlumuz Mehmet Fenercioğlu’ na desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Önceki Sungurlu Belediyespor Voleybol Takımı 3-0 Galip

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum